We hebben een mooie nazomerrit uitgezet in het zuid-oostelijk deel van Gelderland. De rit voert ons langs de Waal, door de Ooijpolder, de bossen ten zuiden van Nijmegen en uiteindelijk de Maasoever. Kortom een prachtige toerrit.

Locatie

Restaurant “De Engel”
Waalbandijk 102
6669 ME Dodewaard

Wanneer

Zondag 24 september 2017.

U bent welkom vanaf ca. 11.00 uur waarbij u wordt ontvangen met koffie of thee met iets lekkers erbij. De rit zal aanvangen tussen 12.00 en 12.30 uur.

Als u navigatie bezit is het altijd raadzaam deze mee te nemen voor het geval er plotseling ergens op de rit een wegafsluiting is. De rit is zodanig opgesteld dat u dan altijd de goede weg weer terug kunt vinden.

Routebeschrijving vanaf de A15

Zowel vanuit het oosten als uit het westen neemt u de afslag 36, Dodewaard / Opheusden. Aan het eind van de afrit gaat u richting Dodewaard. Op de rotonde gaat u links af, 3e afslag. Dit is de Bonegraafseweg. Na de bocht naar rechts wordt dit de Dalwagen. Deze weg blijven volgen tot het ANWB bord waar u links afslaat, richting Hien. Aan het eind rijdt u de dijk op en gaat u links af, de Waalbandijk. Na ca. 500 m vindt u aan de rechterkant Restaurant “De Engel”.

Wij gaan er vanuit dat het weer een mooie en gezellige dag wordt.

Joke en Bert de Koning

 

Volg ons via