Klassiekers en juwelen in Buren

Combi tickets voor Franse Autodag en SIERAAD & FRIENDS - Bezoek beide evenementen op 26 mei 2024

Klassiekers en juwelen in Buren. Op 26 mei 2024, biedt het sfeervolle vestingstadje Buren u de charme van Franse klassieke auto's en een viering van bijzondere juwelen in de Lambertuskerk.

De combinatie van deze bijzondere evenementen, de Franse Autodag en Sieraad & Friends maakt een bezoek aan Buren meer dan de moeite waard. Bij Visscher Classique, net buiten het oude centrum, kunnen liefhebbers van Franse voitures genieten van verfijnde drankjes, culinaire hoogstandjes en live muziek, omringd door een prestigieus Concours d'élégance. Er is een uitgebreide collectie te bewonderen van Franse old & youngtimers. Ook is het prijswinnende museum geopend en kunt u de collectie bekijken. Bent u na deze dag nog niet uitgekeken? Kom dan nog eens terug en huur een klassieker om de Betuwe te verkennen. 

Bij Sieraad & Friends kunnen bezoekers zich verliezen in de glinstering van prachtige juwelen en de creatieve genieën achter deze kunstwerken ontmoeten. Stap binnen en bewonder sprankelende diamanten, verfijnd handwerk en een feest van creativiteit en vakmanschap. Bekijk de nieuwste collecties van gerenommeerde ontwerpers en ontdek opkomend talent. 

De evenementen beloven een unieke mix van elegantie, innovatie en creativiteit te bieden, waarbij Franse auto's en verfijnde juwelen samenkomen voor een onvergetelijke ervaring. 

FRANSE AUTODAG
Datum: 26 mei 2024
Tijden: 10:00 - 16:00
Locatie: Automuseum Visscher Classique, Schuilheuvelstraat 1, 4116 GA Buren. 
Toegang tot het buitenterrein van de Franse Autodag is gratis. 
Losse tickets voor het automuseum zijn verkrijgbaar via: www.franseautodag.nl

SIERAAD & FRIENDS 2024 
Datum: 24- 25 en 26 Mei 
Tijden: 11.00 – 18.00 uur.
Lokaties: Sint Lambertuskerk & Synagoge in Buren centrum
Losse tickets voor Sieraad & Friends zijn verkrijgbaar via www.sieraadartfair.com/visitors/

Bezoek beide evenementen op 26 mei met korting

De evenementen beloven een unieke mix van elegantie, innovatie en creativiteit te bieden, waarbij Franse auto's en verfijnde juwelen samenkomen voor een onvergetelijke ervaring. De combinatie ticket geeft u voor €25,- per persoon (excl. €0,67 transactiekosten) toegang tot beide evenementen. 

Bestel uw tickets via onderstaande link: 

https://www.burenstad.nl/site/combi-tickets-franse-autodag-sieraad-friends


Volg ons via